15 Ocak 2010 Cuma

SİNANGİL PAKETİM GELDİ....


geçenlerde bir mail almıştım;
Bizler, Sinangil Kurumsal iletişim departmanı olarak "Lezzet Ustalarıyla Buluşma" şeklinde isimlendirdiğimiz ve yeni lezzetleri keşfetmeyi - paylaşmayı seven yetkin blog sahipleri ile iletişime geçtiğimiz bir proje yürütmekteyiz. Bu proje nedeniyle bir yandan ulaşabildiğimiz blog sahipleriyle iletişim kuruyor diğer yandan (bütün blog yazarlarına ulaşmak zaman açısından mümkün olmadığından) internette projemizden haberdar olarak bize ulaşan blog yazarlarıyla da projemizi genişletiyoruz.
Çalışmalarımızın birinci adımını oluşturan ve aşağıda detaylı olarak açıklayacağımız bölümünü, Yılbaşı itibariyle neticelendireceğiz. Projemiz yakın zamanda bütün tüketicilerimizi kapsayacak şekilde yeni çalışmalarla devam edecektir. Konuyla ilgili gelişmelerin internet sitemizden takip edilmesini rica ediyoruz.
Dilerseniz proje hakkında sizi kısaca bilgilendirelim;
Biz Sinangil olarak yüksek kalitedeki ürünlerimizle bir yandan mutfaklarda lezzetlere katkı sağlarken diğer yandan da yeni lezzetlerin keşfi için AR-GE çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Bu çalışmalar kapsamında siz lezzet ustalarının da değerli fikir ve yorumlarınızı almak isteriz.
Sinangil olarak üretmekte olduğumuz ve kendi laboratuarlarımızda teknik testlerden geçen daha sonra yine kendi ustalarımız tarafından denenerek onaylanan ürünlerimizi ayrıca sizin de beğenilerinize sunup ürünlerimizle ilgili her türlü değerli fikir ve yorumlarınızı bizimle paylaşmanızı talep ediyoruz.

Bu maile karşılık bana bir hediye paketi yollamışlar.....TEŞEKKÜRLER SİNANGİL
   Şimdi bu unları denemek için sabırsızlanıyorum.ve en yakın zamanda sizlerle sinangil unları ile yaptığım harika pastaları,börekleri paylaşacağım.....



1 yorum:

Dominika dedi ki...

afiyet olsun şimdiden..tarifleri bekleriz :)

Yorum Gönder